Over Meesteres Emma

Meesteres Emma in den Haag

MEESTERES EMMA

Ik ben Meesteres Emma een 27 jaar jonge lady uit Oost-Europa. Waar vind jij mij? Ik ontvang mijn slaven op diverse locaties in Den Haag. De BDSM-studio’s waar ik ontvang zijn schoon, comfortabel en – het meest belangrijke – erg discreet. Maak jij met mij een afspraak dan ben ik de enige die jij tegenkomt, geen andere dames, geen andere bezoeker

Voordat jij met mij een afspraak maakt is er een aantal eenvoudige maar belangrijke zaken dat jij moet weten:

Ik ben een Meesteres! Jij kunt alleen een slaaf voor mij zijn en niets meer dan een slaaf. Dat betekent dat jij mij met respect behandelt. Jij bent hier om te luisteren en te gehoorzamen! Bij mij ben jij alleen om mij te dienen en om al mijn opdrachten uit te voeren!

 

Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag

 

Tijdens de sessie is het niet toegestaan iets te doen zonder vooraf mij om toestemming te vragen. En je kunt alleen iets doen als ik jou die toestemming heb gegeven! Ben jij in mijn BDSM-studio dan zijn jouw lichaam, jouw geest, jouw gedachten en jouw ziel van mij. Al jouw behoeftes en wensen zijn van mij, ik bepaal of ik jouw wensen vervul of niet en in welke mate! Alleen ik beslis hoe ver wij gaan! Of je wel of niet een pauze krijgt! Jij bent mijn speelgoed en ik zal van het spel genieten zoveel als ik wil!

Ik kan jou ongelooflijk pijn doen maar ook heel veel genot geven. Wat dat wordt ligt aan jou. De opdrachten die ik jou geef moet jij opvolgen. Als jij de orders goed uitvoert zal ik jou misschien belonen. Maar als je echter faalt en mij teleurstelt dan zal ik jou straffen. Als jij mij niet met respect behandelt zal ik jou straffen!

Ik houd ervan gevarieerd te spelen. Tijdens het spel zoek ik jouw grenzen op en als ik deze eenmaal heb gevonden dan zal ik al die grenzen over willen gaan! Om jou te breken, jouw geest te breken en jouw lichaam te gebruiken voor mijn plezier!

Heb je het bovenstaande goed gelezen? Durf je dan nog steeds mij te ontmoeten? Bel mij voor een afspraak, tenminste een dag van te voren. Op die manier kan ik de tijd nemen voor de voorbereiding en jou de tijd geven die jij wilt. Ik laat jou dan weten waar en wanneer wij afspreken. Als ik mijn telefoon niet opneem kun jij mij later terugbellen of ik bel jou zo snel als ik kan. Je kunt ook een bericht sturen met what’s app!

Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag
Meesteres Emma Den Haag

Wat zal gebeuren in de studio van Meesteres Emma?

Vertel mij jouw fantasieën, van zacht kinky tot extreme harde SM. Wees niet bang jouw dromen en ideeën met mij te delen. Vind ik ze leuk, dan zouden ze wel eens waar kunnen worden. Ben je nieuw op het pad van BDSM? Ook dan ben je van harte welkom, ik begeleid je op deze interessante weg met alle verschillende spelmogelijkheden die ik heb. Heb jij geen fetisj of ben je onzeker over wat jouw fetisj is? Wil jij erachter komen waar jouw grenzen liggen en misschien deze grenzen wel overgaan? Wees gerust, ik leid en begeleid jou op jouw zoektocht!

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!