Mogelijkheden

Mogelijkheden

De luxe studio

De luxe studio in den Haag, is ingericht met een mooie bondage mogelijkheden, een andreaskruis, een bondage tafel en een bondage bed. Ik heb hierdoor de mogelijkheid op in mjn spel bondage toe te passen zoals ik dat wil. Geheel machteloos ben je overgeleverd aan mijn wil.

De collectie zwepen is zeer uitgebreid. Mijn mogelijkheden zijn enorm met deze collectie. Ik zal u vastbinden en daarna mijn gevoel overbrengen met mijn zwepen.

Mogelijkheden voor een SM sessie bij Meesteres Emma

Meesteres Emma is een professionele Meesteres de werkt vanuit een luxe SM studio in Den Haag. Deze studio heeft veel SM meubels, waardoor het niet alleen spannende locate is, maar dat Meesteres Emma ook al haar fantasien daar kan tot uiting kan brengen. Een bondage bed met een lederen harnas, waarin u geheel gebonden kan worden, biedt de Meesteres gehele controle over u. U bent overgeleverd aan de grillen van deze mooie Meesteres.

Leave a Reply

error: Content is protected !!