Contact

Meesteres Emma

Contact met Meesteres Emma:

Telefoon/WhatsApp 06-84301701

Wil jij met mij een afspraak maken? Jij kunt mij elke dag bellen tussen 9:00 en 24:00.

I gebruik mijn whatsapp alleen voor het maken van een afspraak!Dat betekent geen chat. En heb jij vragen? Dan bel jij mij!

Wil jij met mij chatten? Dan ben ik voor jou online beschikbaar op www.kinky.nl. Daar kun jij mij live zien en alles met mij bespreken. Ik ben vaak 's avonds online en dan kunnen wij een fijn lang gesprek voeren. Daar kan ik alles uitleggen en jouw vertellen over de mogelijkheden tijdens onze sessies. Elke vraag die jij hebt zal ik daar beantwoorden en uiteindelijk zal ik jou mijn emailadres geven. Jij kunt mij dan per mail alles vertellen over jouw verwachtingen, je wensen en ook jouw limieten.

In mijn online chatroom kun jij kennis met mij maken en mij beter leren kennen voor jouw eerste bezoek aan mij. Jij kunt ook jouw camera aanzetten en dan kan ik ook jou zien. Als je het verdient, dan zal ik ook mijn microfoon aanzetten en dan kun jij ook mijn prettige stem horen. Jij zult mij waarderen nog voor jij mij hebt ontmoet.

Ik reageer niet op SMS!

Mijn emailadres is bekend bij slaven die dat verdiend hebben. Ik lees alleen emails van slaven die ik ken en die ik de moeite waard vind..

Ik ontvang in een aantal BDSM studio’s in Den Haag. De plaatsen waar ik ontvang zijn schoon, comfortabel en discreet. Als jij een afspraak maakt dan ontmoet jij alleen mij. Geen andere dames, geen andere klanten. Kom jij mij bezoeken dan moet jij je kunnen legitimeren. Al mijn klanten moeten minimaal 21 jaar oud zijn! Dieren zijn niet toegestaan in mijn studio's.

Vaak krijg ik de vraag om mij 30 of 45 minuten te ontmoeten. Dit is bijna nooit mogelijk. Ik ben in de studio alleen voor JOU en jij moet begrijpen dat ik tijd nodig heb alles voor te bereiden om jou een geweldige belevenis mee te laten maken. Ik geef mij volledig tijdens mijn sessies en verwacht dat jij daar dan ook de tijd voor neemt. Bel mij minstens 1 dag van te voren, dan kan ik alles goed plannen en de tijd voor jou vrij maken.

 

error: Content is protected !!