Nieuws

Meesteres Emma

Nieuws van Meesteres Emma

Meesteres Emma is een professionele, blonde Meesteres en werkt vanuit een luxe SM studio in den Haag. Deze studio is zeer goed ingericht en behoort tot de beste studio's van de Benelux. Meesteres Emma heeft veel ervaring en geniet van haar gevarieerde SM spel mogelijkheden. Haar fantasie in combinatie met de goed ingerichte studio staan borg voor spannende, pijnlijke, gevarieerde SM sessies.

In het nieuws gedeelte schrijt Meesteres Emma, persoonlijk over haar sessies. Haar nieuwe attributen en haar nieuwe ervaringen. Blijf op de hoogte van Meesteres Emma en volg de nieuwsberichten.

Wilt u nog meer lezen over deze professionele Meesteres meld u dan aan voor de blog van Meesteres Emma

Lees de blog van Meesteres Emma.

 

Een nieuwe Engels talige site

Jullie bezoeken nu mijn Nederlandse website. Naast mijn Nederlandse website heb ik nu ook een Engels talige site www.mistress-emma.com.De site is grotendeels hetzelfde en geeft dezelfde informatie. Veel leesplezier op mijn nieuwe site.

Mijn nieuwe website is bijna klaar. De eerste stappen zijn inmiddels gezet.Ik ben een attractieve blonde, sterke, veeleisende professionele Meesteres, werkzaam in Den Haag. Meesteres Emma bied een grote variëteit aan kinky BDSM-sessies.

Bezoek mij slaaf!!

 

Meesteres Emma haar recensies op domina blog

Domina-blog heeft een recensie geplaatst over Meesteres Emma. Ook domina-blog heeft geconstateerd dat Meesteres Emma een talent heeft voor dominante. Heerlijk vindt ze het om haar slaven net verder over het randje te brengen. Lees meer over Meesteres Emma op domina-blog.nl

 

Meesteres Emma haar internationale vermelding

Meesteres Emma wordt ook vermeld in de internationale lijst van Meesteressen en Domina’s. Bezoek haar pagina op Kinky-Mistress.com. Lees meer op Mistress Emma

 

Meesteres Emma ontvangt nu op 3 locaties in Den Haag

Omdat ik begrijp dat jij iets nieuws van mij verwacht, iets opwindends, iets ongelooflijks, heb ik sinds kort een nieuwe studio in Den Haag waar ik jou, slaaf, kan ontvangen. Jullie slaven zijn belangrijk voor mij en dus heb ik een prachtige nieuwe locatie. Luxueus, kinky, het is de plek waar jij al jouw kinky dromen en fantasieën waar kunt maken. Mijn nieuwe studio is exact wat jij nodig hebt. Er staat een grote big jacuzzi waar ik kan testen hoe lang jij onder water kan blijven. Jij kun daar vind een kooi, ik kan jou vastmaken en optakelen en slaan zoveel ik maar wil. Er staat een gynaecologie stoel waar ik jou nauwkeurig kan onderzoeken en behandelen.

Slaaf, durf jij in mijn wereld te stappen en mijn spel te spelen?

Als jij mij wilt ontmoeten, bel mij minstens 1 dag van tevoren. So kan ik jou dan laten weten wanneer ik tijd voor jou heb en waar ik jou kan ontvangen.

Ik verwacht dat jij mij belt dagelijk tussen 9:00 en 24:00.

Ontvang ik dagelijks van 12:00 tot 24:00.

Mijn latste sessie verhal

Ik heb een nieuwe verhal over ein van mijn latste BDSM sessie.  Ga naar mijn blog een lees het verhal!

Mijn latste sessie verhal

Ik heb een nieuwe sessie verhal voor 1 of mijn latste BDSM sessies. Ga snel naar mijn blog om het verhal te lezen!

error: Content is protected !!