Tarieven

Meesteres Emma, Den Haag, Mistress emma The Hague
Meesteres Emma, Den Haag, Mistress emma The Hague

Tarieven 

De prijs voor 30 minuten met Meesteres Emma - €. 110.00

De prijs voor 60 minuten met Meesteres Emma - €. 200,00

De prijs tussen 6 en 10 uur speeltijd is €. 175,00- per uur.

De prijs voor meer dan 10 uur speeltijd is €. 150,00- per uur.

Ik doe geen sessies van 30 minuten! Voor een goed SM spel heb ik minimaal 1,5 uur nodig!

Je kan me dienen...

Heb je de moed om me te dienen, vraag dan om een afspraak.

Mijn werktijden zijn: 12.00 - 22.00

Je mag me bellen tussen: 9.00 - 22.00

Ik beschik over meerdere luxe SM locaties in Den Haag.

Mijn tarieven zijn niet bespreikbaar!

Ik ontvang mijn slaven in een volledig ingerichte en uitgeruste BDSM-studio in een rustige woonwijk van Den Haag. Als je een sessie met mij hebt afgesproken zul jij alleen mij daar ontmoeten, geen andere dames, geen andere slaven! Als geen ander weet ik hoe belangrijk de privacy is voor al mijn slaven.

In mijn studio staat een BDSM bed waarop ik jou kan vastmaken. Er staat een Andreas-kruis waaraan ik jou vastbind om jou vervolgens met mijn zweep te kunnen slaan. Wat te denken van de massagetafel die, eerlijk is eerlijk, door mij voor van alles wordt gebruikt maar massage hoort daar niet of nauwelijks bij. De gynaecologie stoel om jou goed te kunnen onderzoeken ontbreekt natuurlijk niet, net zomin als de grote verscheidenheid aan nippel klemmen.

 

error: Content is protected !!