Cadeau

Meesteres Emma

Cadeau voor Meesteres Emma

Wil je zeker weten dat ik je me herinner slaaf? Laat zien dat je de tijd die ik aan je spendeer waardeer. Beloon me met een cadeau en tover een glimlach op mijn gezicht. Je vraag niet aan je Meesteres aan de telefoon wat je voor haar zal kopen, maar je kies uit de onderstaande lijst!! Ik heb de onderstaande lijst gemaakt, lees deze zorgvuldig en kies een mooi cadeau voor jouw Meesteres.

Verras me met een cadeau die niet op de lijst staat, dat is een echte uitdaging, die kan leiden tot een beloning of kan leiden tot lijden. Heb je het lef zelf te kiezen en niet de lijst te gebruiken loop je een extra risico, durf je dat slaaf?

Het cadeau wordt gegeven aan het begin van de sessie, het zou je wel eens verder kunnen helpen tijdens de sessie. Misschien...

Laarzen maat 36

Schoenen maat 35

Juwelen:

Horloges:

Parfums:

Lipstick

 

error: Content is protected !!