Blog

Meesteres Emma

Welkom op het Blog van Meesteres Emma, slaaf

Dit is het blog van Meesteres Emma, een professionele Meesteres uit Den Haag. Boek Meesteres Emma voor een kinky BDSM-sessie, soft of hard. De Nederlandse website van Meesteres Emma is gelinkt met domina-blog en Meesteressen-Den Haag.

Lees nu ook de blog van Meesteres Emma

ABSOLUTIE – DE EERSTE STAP!

Of ik de laatste sessie met Meesteres Emma leuk vond? Nee, zeker niet! Werd ik door haar beloond en ging ik tevreden weer naar huis? Nee, absoluut niet! Maar was het nodig en juist wat in deze sessie gebeurde? O ja, voor de volle honderd procent!

Tijdens de opleiding en training voor mijn onderdanige rol kreeg Mylady in de gaten dat er iets niet goed zat, iets hinderde mijn n mijn ontwikkeling. En eerlijk, ik haat dit echt! Niets, maar dan ook helemaal niets kun je verborgen houden voor Meesteres Emma. Met haar prachtige dominante ogen kijkt zij dwars door jouw ziel heen. Mylady zei mij dat als ik haar nummer 1 slaaf zou willen blijven ik volledige openheid van zaken moest geven en haar dus moest vertellen wat mij dwars zat. Alleen als ik alles aan haar zou opbiechten kon zij een begin maken met mij absolutie te geven en alleen zo kon ik op het pad van de verlossing van zonden komen. Ik twijfelde! Waarom zou ik haar moeten vertellen dat ik ontrouw was geweest en vals had gespeeld? Zonder twijfel zou dit leiden tot een flinke bestraffing. Maar zoals altijd was Meesteres Emma bijzonder overtuigend en al snel gaf ik mijn verzet op en vertelde haar alles over mijn zonden.

Lees het verhal hier...

CERTIFICAAT VAN EIGENDOM!

Door middel van dit certificaat geef ik mijzelf, mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel aan Meesteres Emma. Met dit certificaat erken ik dat ik volledig haar eigendom ben. Verder verklaar ik dat ik Meesteres Emma haar leiding en begeleiding zo hard nodig heb dat ik mij realiseer dat ik haar mijn meest geliefde en waardevolle bezit moet geven, mijzelf! Door dit te doen zal ik haar hopelijk tonen dat ik zonder haar verloren ben Zonder haar weet ik niet wat te doen of hoe mij te gedragen. Ik verlies liever mijn leven dan mijn Meesteres. Mylady, ik smeek u, aanvaard deze nederige geste en neem mij in eigendom!

Lees meer hier...

SOFT SESSIE? JA, MAAR EEN HARDE LES!

Als ik terugkijk op mijn laatste bezoek aan mijn Meesteres vraag ik mij toch af; hoe doet zij dit elke keer. Goed, ik weet zij is op en top een professionele Dominatrix maar desalniettemin, zij blijft mij verbazen, elke keer als zij mij toestaat haar te bezoeken opnieuw. Laat mij jou vertellen wat gebeurde tijdens mij bezoek in augustus 2017.

Je weet, op het moment dat zij de deur van haar studio voor jou opent, stopt jouw ademhaling minimaal een paar seconden. Haar adembenemende schoonheid, haar outfit, haar laarzen, haar lieftallige lach en haar zachte stem zijn van een hemels gehalte. Maar pas wel op, de hel is nooit ver weg omdat wangedrag, misbaar of welke fout dan ook genadeloos wordt afgestraft. Dat is nu eenmaal haar taak en, omdat zij mijn eigenaresse is, ook haar recht.

Lees meer hier...

IK ZAL MIJ BEWIJZEN!

Het was een zonnige en perfecte dag voor een bezoek aan mijn mooie Meesteres Emma. Maar op het moment dat ik de zon verliet en de duisternis van haar studio binnenging vroeg ik mij wel af wat zij in haar dominante geest voor mij in petto had deze keer.

Meesteres Emma opende de deur en haar verschijning was werkelijk adembenemend. Zij was gekleed in een glanzend leren outfit die haar vrouwelijke rondingen extra accentueerden. Hoge zwarte laarzen, met denk ik de hoogste hakken die ik ooit heb gezien, omsloten haar mooie benen en lieten haar mooie slanke lichaam prachtig uitkomen. Haar lange blonde haren en haar dominante ogen maakten een onuitwisbare indruk op mij, net zoals de strenge toon waarop zij tegen mij sprak.

Lees meer hier...

IK BEN EEN BEEST!

Ik was vol zelfvertrouwen toen ik bij mijn Meesteres op bezoek ging de vorige week. Mijn taken had ik volledig uitgevoerd, de peniskooi zat strak om mijn scrotum en de sleutels had ik op een klein cadeautje geplakt. Zij zou het heerlijk vinden om met mij te spelen, daar was ik zeker van. Alleen dat kleine stemmetje in mijn hoofd zou mij nog duidelijker hebben moeten waarschuwen: Zij gaat jou straffen, dat gaat zij echt doen!

Wat was er gebeurd? Eerder die dag testte Mylady mij. Zij stuurde een berichtje dat wij onze afspraak opnieuw moesten maken en wel een week later. Ok, ik accepteerde haar besluit maar reageerde met een paar boze emoticons. Dat was onfatsoenlijk en slecht gedrag. Niet acceptabel voor mijn Meesteres. Maar ik had werkelijk geen idee dat het haar zo boos maakte.

Lees meer hier...

VERBETER, VERBETER & VERBETER

Het is zondagavond en dus is het al meer dan vier dagen geleden dat ik Mylady ontmoette. Vier dagen zijn voorbijgegaan waarin ik werkelijk geen andere keuze had dan onze sessie elke dag opnieuw te beleven. Mijn hele lichaam is overdekt met blauwe plekken, strepen van de zwepen en ik voel de pijn in mijn penis nog steeds.

Ik ben mijn Meesteres haar nummer 1 slaaf en natuurlijk ben ik daar erg trots op. Maar Mylady was niet zo tevreden met mij de laatste keer. Voor haar verjaardag beloofde ik haar een sessie waarin zij volledig vrije hand zou hebben. Doe maar wat u leuk vindt Mylady en ik accepteer alles. Maar ik moet eerlijk zijn! Ik maakte niet waar wat ik beloofd had. Zij gebruikte een zweep die mij bijna onmiddellijk op mijn knieën bracht...

Lees meer hier

HOE DOM VAN MIJ

Ik was nerveus toen ik de trap omhoog liep naar de studio van Meesteres Emma. Nerveus omdat ik onzeker was of zij mijn verhaal zou geloven of niet. Het was slechts 14 dagen geleden dat zij mij een duidelijke en niet zo’n moeilijke opdracht gaf: “speel niet met jezelf, raak jezelf niet aan en kom niet klaar tot wij elkaar zien bij de volgende sessie”. Recht toe, recht aan, duidelijke taal dus niets dat ik niet kon begrijpen.

Lees meer hier

MIJN GROOTSTE ANGST!

Op weg naar mijn ontmoeting met Meesteres Emma stopte ik bij een bloemenstalletje en kocht een paar mooie zwarte rozen voor haar. Het was wel het minste dat ik kon doen, een cadeautje meenemen om Mylady gunstig te stemmen want ik was wel heel erg dom geweest: ik had, uit pure nieuwsgierigheid, gekeken op de website van een andere Meesteres en ik wist dat ik dat haar vertellen moest. Eerlijkheid en vertrouwen, dat is wat Meesteres Emma van mij verlangt. Dus, schoon schip maken en de consequenties van mijn stommiteit aanvaarden.

Lees meer hier

DE ONMOGELIJKE OPDRACHT

Laatst ontmoette ik Mylady online en zoals altijd zag zij er leuk (ik zou moeten zeggen mooi) uit en was zij vol begrip voor mijn problemen, mijn wensen en mijn behoeftes. Aan het einde van onze fijne en lange chat gaf Meesteres Emma mij, zoals normaal, een taak, een opdracht of order net zoals je het wilt bekijken: geen orgasme als je aan mij denkt!

Het is pas een paar dagen later en nu al weet ik dat dit min of meer een onmogelijke opdracht is. Daarom vroeg ik vandaag mijn Meesteres om advies, stiekem hopend dat zij mij van deze nagenoeg onmogelijke taak zou ontheffen. Jammer voor mij was zij heel helder in haar antwoord: vervul mijn opdrachten en zo niet, dan moet je de consequenties maar aanvaarden. Mijn Meesteres zegt dat je altijd een keuze hebt: of je gehoorzaamt of je stelt mij teleur door niet te gehoorzamen.

Lees meer hier

IK GEEF MIJ OVER!

Het was Internationale Vrouwen Dag en logischerwijs was dat de dag dat mijn Meesteres mij een bericht stuurde. Het was een opdracht haar te komen bezoeken en haar te dienen. Ik voelde mij de koning te rijk, wat een privilege Mylady te mogen dienen en aanbidden op deze speciale dag voor de vrouwen van deze wereld.

Met in mijn handen een klein smakelijk cadeau (ik weet inmiddels waar zij van houdt), klopte ik op de deur van haar studio. Meesteres Emma opende de deur en ik zag direct dat zij witheet was en zij gaf aan dat ik weg moest gaan. Omdat ik werkelijk geen idee had wat ik fout had gedaan vroeg ik haar welke fout van mij haar zo boos maakte. Mijn Domina weigerde het antwoord en herhaalde dat ik weg moest gaan. Zo niet, dan moet je zelf ervaren wat boosheid inhoudt. Ik smeekte haar: “laat mij blijven en ik accepteer de gevolgen”. Jouw keuze, zei zij. Zoals altijd heb je de keus zei Mylady. Maar ik vind mijn Meesteres niet kunnen dienen helemaal geen keus, dus ik bleef!

Lees meer hier

error: Content is protected !!